Boek nu

aankomst
vertrek

Restaurant

Reserveren

Laatste nieuws m.b.t. het coronavirus en ons restaurant

Vanaf woensdag 28 april 2021 is het terras dagelijks geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur voor een hapje, drankje of een heerlijke lunch. Wij hebben een terras aan de voorzijde van het hotel, maar ook een heerlijk terras en patio aan de achterzijde op het zuiden. U kunt een tafel reserveren door op de "reserveren" button te klikken boven dit bericht. 

Ons restaurant is op dit moment helaas nog gesloten. Wij bieden wel de mogelijkheid voor take-away. De gerechten die op onze lunch- en dinerkaart vermeld staan kunnen op dit moment besteld worden door onze hotelgasten. Het take-away menu is beschikbaar voor gasten die niet in het hotel verblijven. 

Heerlijk eten, gezellig en intiem dineren en service met een glimlach. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten waarom onze gasten graag terug komen naar restaurant Victoria.

Onze keukenbrigade werkt met passie en creativiteit aan de lekkerste gerechten. Onze keuken gebruikt uitsluitend verse en streekproducten.

Van knus met z’n tweetjes tot sfeervol dineren met groepen en/of familie, in Restaurant Victoria is iedereen van harte welkom. Tevens is onze ervaren keukenbrigade ingespeeld op verschillende diëten en allergieën. Met veel zorg worden de lekkerste vegetarische, suiker-, gluten- en lactosevrije gerechten voor u bereid.
Aan de gezelligste bar van Bergen aan Zee bent u voor het diner welkom voor een aperitiefje maar ook na het diner, wanneer de jukebox tot in de latere uurtjes zijn gouden plaatjes draait, zien wij u graag voor een slaapmutsje!

Hotel Victoria