Mobiele button

Menu

direct reserveren

Van:
Tot:
beste-prijsgarantie
Bel: +31 (0)72 - 581 2358

Dinerkaart

 

Koude voorgerechten

V Komt voor de bakker €  3,25 p.p.

Een oerbroodje uit de oven met huisgemaakte tapenade, aioli en verse kruidenboter

De trots van Giuseppe Cipriani €  10,50

Dun gesneden ossenhaas met rucola, pesto en granda Padano kaas

’t Rokerijtje €  10,50

Trio van gerookte zalm, mouse van paling en heilbotcarpaccio, allen met eigen garnituur

Proeverij’tje van het Huis €  13,50

Vijf verrassingen van de keukenbrigade

 

Warme voorgerechten

V Champignons met lef (vegetarisch mogelijk) €  9,50

In kruiden gebakken champignons met spekjes, geserveerd op een bruchetta

Moules à la Catalane €  9,75

Gebakken mosselen met tomaat, ui en knoflook. Licht gegratineerd met kaas

Duivelse Garnalen €  9,75

Gamba’s met een staartje in een pittige knoflookolie

 

Soepen

V Zontomaatje €  5,25

Soep van echte pomodori tomaten met een room van basilicum

Linke Soep €  6,25

Pittige kippenbouillon met een garnituur van bosui en een twist van kerriegember

Het Volendammertje €  8,-

Romige palingsoep met garnituur van garnaaltje en groene kruiden

 

Maaltijdsalades

King Caesar (vegetarisch mogelijk) €  15,75

Kruiden salade met gegrilde kipreepjes, spekjes, croutons en Alkmaarse Padano kaas vergezeld met een zachte knoflook dressing

Vlees noch Vis € 19,75

Licht gegaarde coquilles met saranoham op een bedje van verschillende sla soorten

 

Plate Gerechten

Beschonken zeeman €  16,25

Lekkerbekje gemaakt van verse kabeljauw in bierbeslag, met een verfrissende dip

Kipsaté aan `t spies €  15,75

Vergezeld door atjar, kroepoek en een klassieke satésaus

Onze klassieke Spare-ribs €  18,50

Botermalse ribbetjes in een pittig zoet jasje, met daarbij een zachte knoflooksaus

Trots van onze Oosterburen €  15,75

Krokant gebakken varkensschnitzel met een wisselde saus

Big Bull Burger €  14,75

Huisgemaakte 100% runderburger, spek, kaas en smulsaus

* Deze gerechten worden geserveerd als plateservice; met friet en salade

 

Hoofdgerechten

V Kussentjes om op weg te dromen €  16,25

Ravioli gevuld met champignons en truffel overgoten door een sali-jus, zontomaat en rucola

Het geheim van Bergen aan Zee €  21,50

Verschillende vissoorten roergebakken met verse groenten overgoten met een romige kreeftensaus

(dit gerecht kan op aanvraag met noodles geserveerd worden)

Havenmeester €  31,50

Klassieke zeetong (±400gr.) vers uit de Noordzee met een bijpassende vissaus

V Risotto €  16,25

In groente bouillon met  diverse paddestoeltjes, ui met grand cru kaas krullen

Eco Landhoen filet €  22,75

Gebakken landhoen filet met een romige knoflook cognac

Het gevulde varkentje €  19,25

Varkenshaas gevulde met pesto room saus omwikkeld in seranoham

Chateau Briand Stroganoff (voor 2 pers.) €  32,50 p.p

Traditionele getrancheerde ossenhaas met Stroganoff saus aan tafel bereid

Over de Tong €  29,50

Een combi van zacht gegaarde kalfstong en krokant gebakken zwezerik omringd met een rode port jus

*Deze gerechten worden geserveerd met groente, salade en aardappelgarnituur

V= Vegetarich

 

Voor onze kleine zeerovers

Wij hebben een eigen schatkaart voor onze zeerovers met heel veel lekkers!!!

De bediening brengt u deze kaart graag.

 

Desserts

Pure Verwennerij €  7,75

Brownie van pure chocolade met een bolletje vanille-ijs

Het kleine Italiaantje €  9,25

Italiaanse proeverij met een heldere pudding van 43-likeur, Italiaans schuim

en een bolletje Dolce Latte (karamelijs)

Coupe Mont Blanc €  7,75

Geklopte room met advocaat, boerenjongensijs en slagroom

Sorbeter €  7,50

Nog beter dan een sorbet, met vers fruit, vanille-ijs, aardbeiensaus en verse slagroom

Duin’streek’ kaasplankje €  10,75

4 verschillende soorten Nederlandse kaas uit de streek

Eventueel met bijpassende Rode port +€ 4,-