Mobiele button

Menu

direct reserveren

Van:
Tot:
beste-prijsgarantie
Bel: +31 (0)72 - 581 2358

Restaurant


Heerlijk eten, gezellig en intiem dineren en service met een glimlach. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten waarom onze gasten graag terug komen in restaurant “Victoria”.

De keuken, onder leiding van onze Chef-kok Michel van der Ven, werkt met passie en creativiteit aan de lekkerste gerechten. Onze keuken gebruikt uitsluitend dagverse- en streek producten.

Begin bijvoorbeeld met een “Zeepaardje” vervolgens een “Wolf in schaapskleren” en als afsluiting een “Russian roulette”. Één blik op onze menukaart en u zult direct verrast zijn door haar originaliteit en variatie.

 

 

Restaurant_1.jpg - 36,73 KbVan knus met z’n 2tjes tot sfeervol dineren met groepen en/of familie, in Restaurant Victoria is iedereen van harte welkom. Tevens is onze ervaren keukenbrigade ingespeeld op verschillende diëten en allergieën. Met veel zorg worden de lekkerste vegetarische,  suiker -, gluten -, lactosevrije e.d. gerechten voor u bereid.

 

 

Aan de gezelligste bar van Bergen aan Zee bent u voor het diner welkom voor een aperitiefje, maar ook na het diner, wanneer de jukebox tot in de latere uurtjes zijn gouden plaatjes draait, zien wij u graag voor een slaapmutsje.

 

 

's Ochtends kunt u heerlijk de dag beginnen met een uitgebreid Hollands ontbijt buffet. U vindt op ons buffet natuurlijk warme croissants, een ruim assortiment aan verschillende brood soorten, zuivel, zoet en hartig beleg, jus d'orange, fruit noemt u maar op. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf uw keuze te maken wat u drinkt bij uw ontbijt: koffie, thee, cappuccino, espresso of café au lait.