Mobiele button

Menu

direct reserveren

Van:
Tot:
beste-prijsgarantie
Bel: +31 (0)72 - 581 2358
introtekst-image
reserveren

Vergaderlocatie aan Zee

Hotel Victoria is schitterend gelegen aan het strand tussen bossen en duinen. In deze prachtige en inspirerende omgeving biedt Hotel Victoria alle moderne faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst.

Hotel Victoria staat al jaren bekend als een vriendelijke en gastvrije vergaderaccommodatie. Informeel maar wel professioneel. Het hotel heeft meerdere vergaderzalen ook met zeezicht, alle voorzien van eigen terras of balkon en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. Onder meer een beamer, laptop, kopieerapparaat, WIFI, flip-over, whiteboard en geluidsinstallatie staan kosteloos tot uw beschikking. Tevens heeft Hotel Victoria haar eigen ophaalservice van en naar Alkmaar CS.

Na of tijdens een lange dag vergaderen is het goed om even te ontspannen. Door onze ligging is het ideaal om een stevige strand wandeling te maken en even lekker uit te waaien, waarna u weer fris kunt beginnen.

Nodig uw relaties of collega's uit voor een inspirerende bijeenkomst aan zee.

Al jaren heeft Hotel Victoria een vaste en brede klantenkring. Door onze service op maat, voelen zowel klein, middelgrote als grote organisaties zich bij ons thuis. Zo mogen wij veel Nederlandse gemeentes, zorginstellingen, vliegmaatschappijen, scholengemeenschappen en trainingsbureaus in ons hotel verwelkomen.

Hotel Victoria biedt een uniek All-In vergaderarrangement concept.


reserveren

Vergaderarrangementen

Klik hier voor onze 1,2, 3-daagse vergaderarrangementen

Graag helpen wij u persoonlijk voor een op maat gemaakte offerte.